Jeg vil elske deg til slutten av mine dager

Jeg vil elske deg til slutten av mine dager
María Alejandra Castro Arbeláez

Vurdert og godkjent av psykologen María Alejandra Castro Arbeláez.

Siste oppdatering: 22 desember, 2022

Det er frykter i deg som jeg aldri kan forhindre. Det er løfter jeg aldri kan gi. Men min kjære, jeg vil virkelig forplikte meg til å gi deg all sikkerhet du trenger for å føle deg trygg og sikker. Sannheten er at jeg ikke kan elske deg for resten av livet ditt. Men jeg vil definitivt elske deg for resten av mitt.

Mitt barn, med absolutt og smertefull oppriktighet, kan jeg ikke love å følge deg til i slutten av dine dager. Men vær sikker på at jeg skal ta vare på deg og elske deg til mitt siste åndedrag. Du vil se hvordan jeg, selv i de vanskeligste øyeblikkene, klarer å alltid være ved siden av deg når du trenger meg mest, og også når du ikke gjør det.

Det er sant at ingen av oss vil forlate denne verden i live. Jeg omfavner håpet om at biologisk logikk ikke vil mislykkes, og at jeg vil være den første til å gå. Jeg hadde allerede gått min rute og skissert mulige ruter for deg. Da vil jeg ha etterlatt arven min i live, alltid ha gått foran med mitt eksempel.

Du vil ha flere års liv uten min fysiske tilstedeværelse. Men husk meg da og forstå at du ikke er alene. Nyt meg i livet, så mye som jeg nøt deg til min siste dag. Om nødvendig, i fremtiden, hold meg i live i minnet ditt.

Jeg vil elske deg til slutten av mine dager

Mom-elsker-barn

Jeg vil ikke være i stand til å elske deg til slutten av dine dager, men jeg vil definitivt gjøre det til slutten av mine. Uansett omstendighetene som kan dukke opp.

Jeg vil alltid være villig til å gi deg det beste jeg har: min tid. Min mest dyrebare skatt. Min tålmodighet og mitt selskap vil tilhøre deg til jeg forlater denne verden. Jeg tilbyr deg mine ører for at du skal bekjenne dine hemmeligheter og fortelle meg alle dine sorger.

Jeg tilbyr deg også en skulder å gråte på. Hvis du føler at du er i ferd med å snuble, er jeg her. Hold fast i meg. Når du har falt, ikke sørg, ta bare hånden min og reis deg opp igjen. Det er ingen storm som kan beseire deg hvis du har en forenet familie i ditt hjørne.

“En mor er i stand til å gi alt uten å motta noe. Elske med hele sitt hjerte uten å forvente noe i retur.”

– Ukjent forfatter –

Jeg vil glede deg over smilene og rampestrekene dine, Jeg vil tilberede de mest appetittvekkende retter til deg. Jeg vil feire hver og en av dine triumfer, og jeg vil reflektere med deg over dine nederlag. Jeg vil holde på hemmelighetene som du holder bevoktet i ditt hjerte, hemmelighetene som skriker fra øynene dine, som jeg bare legger merke til.

Jeg vil leve mitt lykkelige liv med all den glede du sprer, for jeg vet at i deg fant jeg alt jeg trengte. Jeg vil beundre deg hver dag. Jeg vil dedikere mine søvnløse netter som har navnet ditt skrevet på seg. Jeg vil verdsette din renhet, uskyld og nobelhet.

Jeg vil elske deg som et verdifullt mirakel

mor elsker barn

Når øyeblikket kommer til å si farvel til deg for alltid, vil bildet av det viktigste miraklet i mitt liv passere i hodet mitt. Miraklet som dukker opp som en drøm, som næret mitt håp, ble min illusjon og materialisert i den søteste og ømmeste virkeligheten.

I løpet av tiden vi går side om side, vil jeg forsikre deg om et langt liv. Jeg vil passe på helsen og velværet ditt, og jeg vil kjempe med hud og hår for din lykke, uansett hvilke pris vi må betale for det. Jeg vil påta meg risikoen for å elske og beskytte deg hele tiden og overalt.

Mitt barn, du må være sterk og elske meg med all din styrke, akkurat som jeg elsker deg. Det er slik du vil læte når øyeblikket kommer, og du må la meg gå. Gjør det med absolutt sikkerhet på at jeg elsket deg fra begynnelsen til slutten, betingelsesløst og evig. Uten begrensninger eller grenser.

Det kan interessere deg ...
Mammas kyss kan kurere nesten alt
Du er mamma
Les det hos Du er mamma
Mammas kyss kan kurere nesten alt

Mammas kyss er den beste medisinen. Det virker for tårer, frykt for å være i sengen alene om natten, fordøyelsesbesvær, skrubbsår på knærne og de d...  • Bowlby, J. (1986). Vínculos afectivos: formación, desarrollo y pérdida. Madrid: Morata.
  • Bowlby, J. (1995). Teoría del apego. Lebovici, Weil-HalpernF.
  • Garrido-Rojas, L. (2006). Apego, emoción y regulación emocional. Implicaciones para la salud. Revista latinoamericana de psicología, 38(3), 493-507. https://www.redalyc.org/pdf/805/80538304.pdf
  • Marrone, M., Diamond, N., Juri, L., & Bleichmar, H. (2001). La teoría del apego: un enfoque actual. Madrid: Psimática.
  • Moneta, M. (2003). El Apego. Aspectos clínicos y psicobiológicos de la díada madre-hijo. Santiago: Cuatro Vientos.

Innholdet på Du er mamma er utelukkende skrevet for lærings- og informasjonsformål. Det kan ikke under noen omstendigheter erstatte diagnostisering, råd eller behandling fra en fagperson. Ved tvil er det best å konsultere en spesialist.