Jeg og barnet mitt utgjør et fantastisk team

Kjærligheten mellom mor og barn er noe av det beste vi kan oppleve i livet.
Jeg og barnet mitt utgjør et fantastisk team
María Alejandra Castro Arbeláez

Vurdert og godkjent av psykologen María Alejandra Castro Arbeláez.

Siste oppdatering: 22 desember, 2022

Det finnes ikke noe bedre team enn oss to, barnet mitt. Det er ingen tvil: vi utfyller hverandre. Helt siden du kom til verden, har du vært min drivkraft; min ideelle følgesvenn.

Vi er fortrolige venner og vi deler mange fantastiske opplevelser. Du er solskinnet mitt når veien fremover kan virke mørk og trist. Min regnbue etter stormen. Barnet mitt, du er den siste brikken i puslespillet som holder alt på plass.

Helt siden du ble unnfanget, har du vært en helt vidunderlig del av livet mitt.

Du er det fineste jeg har skapt, mitt mesterverk. En utsøkt harmoni, en ode til glede. Du er en velsignelse. Barnet mitt, jeg elsker deg av hele mitt hjerte.

Tro meg: Jeg er takknemlig for å kunne dele livet mitt med deg. For å være en del av dette fantastiske teamet og utkjempe enhver kamp ved din side.

Du er grunnmuren som holder meg oppe hver dag og lyset som viser meg veien fremover. Du er lyst i livet mitt som jeg ikke kan leve uten.

Jeg og barnet mitt er et fantastisk team

Mitt kjære barn, jeg er sikker på at vi utgjør et fantastisk team, forent av den bunnløse kjærligheten mellom oss. Vi er et resultat av et hellig og ekte bånd. Min betingelsesløse kjærlighet er din, både dag og natt.

Jeg har deg i tankene mine hele tiden. I dag puster jeg for oss begge. Lykken smiler til meg hver dag når jeg våkner opp til ditt nydelige smil.

Den fine stemmen din som sier at du er glad i meg gir meg grunn til å leve. Gleden du sprer hvor enn du går gir meg håp.

mor og datter maler

Din tillit til meg er min mest dyrebare skatt. Ditt blikk er fullt av håp. Ethvert kyss og enhver klem bekrefter det jeg allerede vet: Det finnes ingen sterkere bånd i universet enn båndet vi dannet da du lå i magen min.

Min beundring og hengivenhet vil alltid tilhøre deg. Av denne grunn vil jeg alltid være der for deg, barnet mitt. Jeg vil alltid ta vare på deg og beskytte deg mot alt ondt.

Når du faller, vil jeg hjelpe deg opp på bena igjen. Jeg vil hjelpe deg gjennom vanskelige utfordringer og vise deg hvordan du kan lære av dine egne feil.

Du skal ikke utsettes for noe ondt, og du skal komme deg uskadd gjennom livets prøvelser. Jeg vil gjøre alt jeg kan for at du skal være glad.

Sammen gjennom gode og dårlige tider

Ikke bekymre deg for utfordringene vi kommer til å møte, kjære deg. Vit at vi vil beseire hver og en av dem, litt etter litt. Kjærligheten som forener oss vil gjøre det umulig å feile. Sammen kan vi klare alt.

Ikke la de dårlige dagene gå inn på deg. Sitt ved siden av meg og vent. Solen vil komme frem igjen. Ikke vær redd når skyene kommer, barnet mitt. Det blir alltid stille etter stormen.

mor og barn leker

Hver gang du trenger meg, min kjære, vil jeg være der for deg. Du kan stole på meg gjennom både gode og dårlige tider. Og nei, du trenger ikke å gi noe tilbake. Jeg krever ingen gjengjeldelser. Å få være med deg er alt jeg ber om.

Din kjærlighet og lojalitet gir hjertet mitt næring. Din søte og kjærlige uskyld beroliger sjelen min. Du er kuren for alt som er feil i verden. På grunn av dette vil jeg alltid tro på deg, uansett hva som skjer.

Når alt kommer til alt, er det du som kjenner meg best. Du kjenner meg til og med bedre enn jeg selv gjør. På samme måte kan jeg forstå deg bedre enn noen andre. Stol på meg helt og holdent, så vil jeg også gjøre det samme for deg.

Vit at du og jeg er sterke sammen og at vi er et fantastisk team. Da, og bare da, vil du se at alt kommer til å gå bra, takket være båndet vi deler som mor og barn.


Alle siterte kilder ble grundig gjennomgått av teamet vårt for å sikre deres kvalitet, pålitelighet, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikkelen ble betraktet som pålitelig og av akademisk eller vitenskapelig nøyaktighet.


  • Bowlby, J. (1986). Vínculos afectivos: formación, desarrollo y pérdida. Madrid: Morata.
  • Bowlby, J. (1995). Teoría del apego. Lebovici, Weil-HalpernF.
  • Garrido-Rojas, L. (2006). Apego, emoción y regulación emocional. Implicaciones para la salud. Revista latinoamericana de psicología, 38(3), 493-507. https://www.redalyc.org/pdf/805/80538304.pdf
  • Marrone, M., Diamond, N., Juri, L., & Bleichmar, H. (2001). La teoría del apego: un enfoque actual. Madrid: Psimática.
  • Moneta, M. (2003). El Apego. Aspectos clínicos y psicobiológicos de la díada madre-hijo. Santiago: Cuatro Vientos.

Denne teksten tilbys kun til informasjonsformål og erstatter ikke konsultasjon med en profesjonell. Ved tvil, konsulter din spesialist.