Å forberede seg på å bli mor ved å bli en bedre person

12 oktober, 2018
La oss høre fra en kommende mor om å forberede seg på å bli mor: kanskje du har vært gjennom noe lignende.

En vordende mor kan ha mange ting å tenke på. De fleste av oss føler oss ikke fullstendig forberedt på å ha en baby. Det kan være ting vi må få fikset før den lille ankommer. La oss høre fra en kommende mor om å forberede seg på å bli mor: kanskje du har vært gjennom noe lignende.

Siden jeg møtte faren din, har livet mitt endret segFaktisk, så må jeg innrømme at endringene begynte før vi i det hele tatt møttes. Det var disse endringene som hjalp meg med å finne mannen jeg elsker og som jeg starter familie med. Mannen som skal oppfylle drømmen min om å bli mor; om å bli din mor.

Jeg innrømmer det: akkurat som mange andre kvinner på denne planeten, så vil jeg bli mor. Jeg vil holde barnet mitt i armene mine og elske dem mer enn noe annet i denne verdenen. Jeg drømmer om å mate babyen min, bade dem, kysse dem, og se dem sove. Jeg lengter etter å se mitt barns smil hver morgen, og å tørke tårene deres med kyssene mine.

Ja, jeg lengter etter å være en mor. Men mer enn det, så vil jeg være den beste moren i verden, og den beste for mitt barn. Jeg vil kunne føre dem gjennom livet mer klarhet, tålmodighet, og ømhet.

Jeg vil være en god mamma

Jeg vil være en mor som kan bringe ut det beste i barna sine. Som kan vise dem meningen og den virkelige verdien ved frihet, skjønnhet, ære, oppriktige smil, ærlighet, ved tiden tilbrakt som en familie og den som blir tilbrakt alene. En mor som kan lære dem om ekte kjærlighet.

Jeg vil at barnet mitt skal være mer enn en flink liten gutt eller pikeJeg vil at de skal være lykkelige. Og hver dag, lærer jeg de tingene som mennesker lærer mer gjennom eksempler enn ord. Jo mer jeg tenker over det, jo mer motivert blir jeg til å være et godt eksempel. Dette er grunnen til at nå, mer enn noensinne før, så vet jeg at for å bli en god mor, må jeg endre meg. Å forberede seg på å bli mor handler om personlig vekst.

å forberede seg på å bli mor til babyen din

Å forberede seg på å bli mor ved å bli en bedre person

Helt oppriktig, så mener jeg at jeg er en god person. Men oppriktigheten min lar meg også innrømme at jeg har mange feil. Jeg er overbevist om at hver dag er en mulighet til å gjøre bedre, å rette på våre feil, og bli personen som vi vil være. Denne versjonen av meg er fremdeles under konstruksjon.

En av de mest verdifulle leksene jeg har lært er at livet er synonymt med endring.  Omstendighetene våre skifter alltid. Verden er i en konstant endringsprosess. Vi må endre oss vi også, eller så blir vi skylt ut med tidevannet.

Den beste prosessen for endring er en som oppstår bevisstVi oppmuntrer og pleier den, litt etter litt, i vårt eget tempo, med glede.

Jeg vet at jeg må kultivere dyder som søthet og mykhet. Jeg er redd for at jeg har mistet litt av begge, i denne verden dominert av menn og kvinner som konkurrer så hardnakket i jobbmarkedet. Jeg har dratt ut i denne verden, og jeg har oppnådd suksess. Men det har kommet på bekostning av det jeg har måttet forlate for å komme meg opp og frem.

Nå som dette behovet for min egen familie har blomstret opp, så vil jeg ikke kun være en mor, jeg vil være en fantastisk mor. For å bli det, må jeg omforme meg selv. Jeg oppdager hundrevis av ting som jeg må gjøre. Kunsten er å forberede seg på å bli mor, ved å bli en enda bedre person.

familien sover sammen

Jeg lager et hjem for deg

Faren din har vekket ting i meg som jeg trodde at jeg hadde glemt. Hans kjærlighet har gjenopplivet min evne for ømhet. Men jeg har også innsett at jeg må være bestemtIkke streng, men bestemt, søt, og snill.

Jeg har så mange lekser å lære, og jeg føler også at jeg har mye å lære deg, barnet mitt. Jeg sparer opp tusenvis av søte øyeblikk så jeg alltid kan ha et smil på lur for deg.

Jeg bygger personligheten min på nytt, sånn at du kan vokse opp med en mor som er god og vis. Akkurat nå, går den kvinnen gjennom en transformasjon, fordi hun vet at det å forberede seg på å bli mor er det viktigste hun kan gjøre før hun holder deg i armene sine.

Jeg gjør meg klar for å ønske deg velkommen inn i det type hjem som du fortjener. Jeg er overbevist om at alle sjeler velger foreldrene sine før de blir født. Jo mer kjærlig hjem og jo mer ønsket barn, jo høyere-stående blir sjelen som blir inkarnert i det ufødte barnet.

Dette er noe som jeg leste i en bok, men jeg tror virkelig på det. Akkurat som at jeg tror det å leve er å være i endring. Og det, barnet mitt, er hvorfor jeg endrer meg før du kommer. Jeg skal bli en bedre kvinne som vil kunne være en bedre mor for deg, for å være ved din side i denne læringsprosessen som vi kaller livet.

  • Bowlby, J. (1986). Vínculos afectivos: formación, desarrollo y pérdida. Madrid: Morata.
  • Bowlby, J. (1995). Teoría del apego. Lebovici, Weil-HalpernF.
  • Garrido-Rojas, L. (2006). Apego, emoción y regulación emocional. Implicaciones para la salud. Revista latinoamericana de psicología, 38(3), 493-507. https://www.redalyc.org/pdf/805/80538304.pdf
  • Marrone, M., Diamond, N., Juri, L., & Bleichmar, H. (2001). La teoría del apego: un enfoque actual. Madrid: Psimática.
  • Moneta, M. (2003). El Apego. Aspectos clínicos y psicobiológicos de la díada madre-hijo. Santiago: Cuatro Vientos.