Mitt kjære barn, du er søylen som holder meg oppe

Mitt kjære barn, du er søylen som holder meg oppe
María Alejandra Castro Arbeláez

Vurdert og godkjent av psykologen María Alejandra Castro Arbeláez.

Siste oppdatering: 22 desember, 2022

Mitt kjære barn, aldri forlat meg. Du har ingen anelse om hvor viktig du er for meg. Som luften jeg puster, er du nødvendig, grunnleggende. Jeg kunne ikke leve uten deg.

Du er det som holder meg gående hver dag og hver natt. Fra det øyeblikket du kom inn i mitt liv, har du vært min søyle. Det er du som holder meg oppe.

Uansett hva livet kaster i min vei, kan jeg møte alt så lenge jeg har fått deg til å støtte meg og opprettholde meg. Du er den enkle grunnen til min eksistens … Det som får meg ut av sengen om morgenen … Det som får meg til å fortsette å kjempe. Kjærligheten du gir meg er det som får meg til å puste og gir meg styrken til å fortsette.

Dag etter dag, natt etter natt, oppfordrer din tilstedeværelse i mitt liv meg til å fortsette. Jeg vet at jeg kan stole på din veiledning. Den lar meg tro og gi slipp på all frykt. Du vil aldri gi slipp på meg – det vet jeg sikkert. Du vil alltid holde min hånd og mitt hjerte med all din styrke, uansett hva som skjer.

Styrken bak hvert steg jeg tar

mitt kjære barn, du er søylen som holder meg stående

barnfeil

Med hvert steg jeg tar, lærer du meg noe nytt. Du vil bli overrasket over hvor mye jeg har å lære av deg. Hver feil er en mulighet til å vokse. Hver er gravert i mitt minne og samvittighet. Det viktigste er at jeg reiser meg igjen … Og jeg vet at når jeg gjør det, vil du alltid være der.

Du er grunnen til at jeg reiser meg og fortsetter å kjempe. Det spiller ingen rolle hvor mange ganger jeg faller. Det som betyr noe er at jeg har den største følgesvennen ved siden av meg for å hjelpe meg tilbake på føttene mine. Du gir meg kick-starten jeg trenger. Når jeg når et mål, har jeg deg å takke. Du er motoren bak alt jeg gjør.

Din tilstedeværelse i livet mitt gjør meg uovervinnelig; i stand til det umulige. Du er et eksempel på styrke, mot og integritet. Ren, uskyldig, oppriktig – du er et pust av frisk luft. Alt som er bra i verden, og så mye mer. Jeg tror på smilet ditt og på deg. Og når jeg ser på deg, kan jeg også tro på meg selv.

Min søyle av styrke

Mer enn inspirasjon, du er en søyle av styrke. Grunnlaget som jeg velger å bygge livet mitt på. Min fremtid og min største skjebne. Du er hovedpersonen i det vakreste, uendelige eventyret. Den kongelige arvingen til hvert palass i mitt hjerte.

Min kjærlighet, du er veilederen som gjør veien min rett. Du er kompasset som viser meg hvilken vei jeg skal gå, håndboken som forteller meg hvilke skritt jeg skal ta. Lyset stråler fra deg, mitt solskinn. Du er min kilde til energi. Mitt liv flyter over, mine forhåpninger fornyes. Jeg har en ny lidenskap for å leve, takket være deg.

Den mest edle vesen med det reneste hjertet har kommet inn i livet mitt. Du invaderte min verden for å holde meg, ta hånden min og hindre meg i å falle i avgrunnen. Faktisk løfter du meg opp. Du tar meg til den høyeste toppen. Og når jeg ser ned, ser jeg at drømmene mine er blitt til virkelighet.

et brev til mtt kjære barn

Av alle disse grunnene, mitt elskede barn, er du alt jeg noensinne har drømt om. Og så mye mer. Du har blitt kilden til min lykke og alt jeg lever for.

Du er det søteste kjærtegnet i min sjel, lyset som belyser mine største styrker. Helt siden jeg så deg for første gang, kan jeg stole på min egen styrke og evner.

Takk, barnet mitt, for å lære meg hvordan man skal leve. Takk for at du er styrken som styrer meg hver dag. Uten tvil er du alt jeg trenger for å møte resten av livet mitt på den beste måten. Min styrke, min motor, mitt alt.

Det kan interessere deg ...
Hvordan kan noe så lite få meg til å føle meg så stor?
Du er mamma
Les det hos Du er mamma
Hvordan kan noe så lite få meg til å føle meg så stor?

Før du kunne se babyen din, eller til og med berøre den, elsket du den. Den fylte drømmene dine før den en gang hadde sagt sine første ord. Hvordan...  • Bowlby, J. (1986). Vínculos afectivos: formación, desarrollo y pérdida. Madrid: Morata.
  • Bowlby, J. (1995). Teoría del apego. Lebovici, Weil-HalpernF.
  • Garrido-Rojas, L. (2006). Apego, emoción y regulación emocional. Implicaciones para la salud. Revista latinoamericana de psicología, 38(3), 493-507. https://www.redalyc.org/pdf/805/80538304.pdf
  • Marrone, M., Diamond, N., Juri, L., & Bleichmar, H. (2001). La teoría del apego: un enfoque actual. Madrid: Psimática.
  • Moneta, M. (2003). El Apego. Aspectos clínicos y psicobiológicos de la díada madre-hijo. Santiago: Cuatro Vientos

Innholdet på Du er mamma er utelukkende skrevet for lærings- og informasjonsformål. Det kan ikke under noen omstendigheter erstatte diagnostisering, råd eller behandling fra en fagperson. Ved tvil er det best å konsultere en spesialist.